La recepta de cuina 1 de Juny

El nostre plat preferit és.... LA PIZZA! Però el que més ens agrada és fer-la nosaltres des del principi. Aquí teniu la recepta de quan la Marta va fer la seva:

Ingredients: 




- 200 ml d'aigua
- 400 grams de farina de blat
- 15 grams de llevat fresc
- 2 cullerades d'oli d'oliva
- una mica de sal










Passos a seguir:

- Pas 1:   En un bol gran, barrejo l'oli, l'aigua i el llevat fresc. Jo he utilitzat una forquilla per remenar els ingredients i barrejar-los.

- Pas 2: afegir la farina a la barreja i remoure fins que quedin tots els ingredients junts amb una textura que ja s'assembla a la d'una massa de pizza.


- Pas 3: posem una mica de farina sobre la taula de treball i intentem que la barreja quedi uniforme. Ho fem tal i com es veu en el vídeo:

- Pas 4: fiquem la bola de massa de pizza a un bol i el tapem amb un drap. El deixem reposar 1 hora i veurem què ha passat. Mireu quina diferència!






   ←       Abans

             Després     →










- Pas 5: Estirem la massa amb molta cura i li donem la forma que volem que tingui la nostra pizza, la Marta l'ha volgut fer en forma de cercle.



- Pas 6: posem sobre la massa els ingredients que volem que tingui la nostra pizza i la fiquem al forn.

- Pas 7: aquest és el millor pas de tots! La pizza ja està feta i ara només queda menjar-se-la. BON PROFIT!!

Aquesta és la nostra recepta, ara et toca a tu enviar-nos la teva. No fa falta posar fotos dels passos a seguir, només explicar-nos una mica com es fa el vostre plat preferit i així poder cuinar-lo a casa.
Envieu les receptes al correu de 2n: 2njboada@gmail.com o al xat personal del Telegram.

Comentaris