Entrades

S'estan mostrant les entrades d'aquesta data: de maig 10, 2020

Expressió escrita: Com sóc?

Imatge
Bon dia nens i nenes, de deures uns hem proposat que ens feu arribar una descripció de com sou vosaltres. A continuació tindreu un parell d’exemples per a que us serveixin: Sóc una noia, ni molt alta ni molt baixa. Tinc el cabell una mica llarg, ondulat i de color castany. Els meus ulls són petits i de color marró. Tinc el nas una mica gran. La meva cara es rodoneta.  M’agrada llegir, sortir a passejar i els gats (tinc 2) El meu color preferit és el lila. Sóc una noia. Sóc baixa i prima. El meu cabell és llarg, ondulat i de color castany clar. Tinc la cara rodona, els ulls de colors verd i el meu nas i la meva boca són petits. M'argada ballar i llegir i el meu color preferit és el rosa. 

El repte construïu una torre amb cartes o fitxes. 23 de maig

Imatge
Hola nens i nenes de cicle inicial, En aquesta entrada us posem dos exemples de com construïr la vostra torre amb cartes o fitxes de dòmino. Són només idees però vosaltres podeu fer volar la vostra imaginació i fer-la com volgueu! Això sí! Les vostres senyoretes estem desitjant veure com les heu fet i que ens envieu les vostres fotografies amb elles. Molts ànims, i a construïr!

El Collage: activitat de plàstica del 23 de maig

Imatge
Hola alumnes de cicle inicial! Avui farem un collage ! Sabeu què és? Doncs un collage és una tècnica artítica que consisteix en enganxar paperets sobre un paper més gran. Així doncs necessitem els següents materials: Revistes o diaris que no facin falta. Tisores (però també podem utilitzar les mans) Barra de pega Full de paper Podem fer moltes composicions, aquí teniu alguns exemples per agafar idees: Podeu crear persones amb parts de diferents revistes i decorar-les com més us agradi. Podeu buscar fotos d'aquelles coses que us agradin i enganxar-les juntes. Fins i tot podeu enganxar paraules que us cridin l'atenció. També podeu utilitzar la tècnica del collage per retallar troços dels colors que us interessin per tal de crear figures (animals, persones...) o paisatges. Mireu què bonic queda!               Quan ho tingueu acabat, envieu les vostres obres d'art per correu electròn